Fiskeburger med eplesalat
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Fiskekarbonader
1 ts
salt2 ts
potetmel1 knivsodd
pepper1 dl
melkTil servering
4 stk
hamburgerbrød4 stk
salatblader1 stk
eple, syrlig2 stk
stangselleri0.5 stk
fennikel1.5 dl
kesam2 ss
lettmajones1 knivsodd
karriSlik gjør du det:
Bland alle ingrediensene til fiskekarbonadene i food-processor og mal dem til en grov farse. Har du ikke food-processor kan fisken males i kvern med grov hullskive eller den kan hakkes med en skarp kniv. Rør inn de øvrige ingrediensene. Form fire flate karbonader og stek dem i smør eller margarin i 3-4 minutter på hver side. Sprø eventuelt opp hamburgerbrødene i varm stekeovn eller rist dem i brødrister. Riv eplet, finstrimle selleri og fennikel og bland alt med kesam og majones. Smak salaten til med karri, salt og pepper. Del hamburgerbrødene og legg et salatblad på bunnen, legg på eplesalaten, fiskekarbonaden og dekk med hamburgerbrød. Oppskriften er hentet fra godfisk.no