Gratinerte Quesadillas
Oppskrift av: Trond Moi
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
6 stk
tortilla (maiskake)300 g
svinekjøttFyll.
1 stk
finhakket løk1 fedd
hvitløk1 stk
paprika0.5 stk
squash1 ts
paprikapulver1 ts
spisskum, malt200 g
god gul ost (cheddar)Slik gjør du det:
1. Svinekjøttet finstrimles. Kjøttet wokes sammen med finstrimlet hvitløk, løk, paprika og squash i ca 2 minutter. Trekk til sides. 2. Tilsett paprikapulver, spisskum, salt og pepper. Rør godt. 3. Maiskakene tilberedes som anvist på pakken. 4.Legg lagvis fyllet, tomatsalsa, jalapenos og ost på maiskaken. Pakk dem godt sammen så fyllet holdes på plass. Legg kakene på et stekebrett (eller i en ildfast form). 5. På toppen legges litt salsa og masse ost. Stek dette i ovn på grillvarme 200ºC i 10 minutter, til de blir sprø og fine. Server med guacamole, og gjerne litt salat og en god bønnestuing.