Hopp til hovedinnhold
Helstekt lam

Helstekt lam

Oppskrift av: Wenche Andersen
90 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Les om grillingen her. Marinade: Alle ingrediensene til marinaden blandes i en bøtte. La gjerne marinaden stå og trekke smak ca 1 time før den skal pensles på lammet. Forslag til dressinger: Lag en basis og smak til. Visp godt sammen og smak til med salt, pepper, sukker og ønsket smakstilsettning. La dressingen stå kaldt å trekke smak minst 1 time før servering. Forslag til dressinger: Hvitløksdressing: Smak til med 2-3 fedd finhakket hvitløk og finhakket persille. Chilidressing: Smak til med chilisaus og finhakket rød chili. Urte og hvitløksdressing med sennep: Smak til med 3-4 ss ravigottesaus, 2 fedd finhakket hvitløk, 1 ss finhakket løk og rikelig med finhakket frisk basilikum. Kjør gjerne dressingen sammen i en hurtigmikser/stavmikser.

Kanskje disse også frister?