Oppskrifter med Bladpersille
Bladpersille har glatte, taggete blad som er litt mindre sprø enn kruspersille. Brukes ofte som smaksetter som andre urter, da bladpersille fremhever andre smaker når den kokes. Prøv bladpersille i sauser, marinader og wok. Bladpersille skal ha frisk grønn farge.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
32.0 kcal 135.0 kJ
Fett 0.4 g (7 %)
Herav 0.0 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 1.6 g (31 %)
Herav sukkerarter 1.6 g (mono og disakkarider)
Protein 3.1 g (60 %)