Kalveschnitzel med kremet spinatstuing
Oppskrift av: Trond Moi
20 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 skiver
kalvekjøtt (tynne skiver à 130 g)2 ts
worchestershiresaus0.5 stk
sitron, saften av den2 stk
egg2 ss
smør1 stk
løk1 fedd
hvitløk200 g
spinat, frisk2 dl
fløteSlik gjør du det:
Dette er schnitzel slik det var meningen at den skulle lages! 1. Mariner kalvekjøttskivene i worcestershiresaus blandet med sitronsaft. Dryss over salt og pepper. 2. Visp eggene godt sammen. Dypp kjøttskivene i, la renne av. Vend dem deretter i brødkrumme. 3. Stek skivene i smør i meget varm panne i ca. 1/2 minutt på hver side. 4. Finhakk løk og hvitløk, og fres det i pannen. Ha i spinat og fløte. Kok inn til det tykner. 5. Smak til med salt og pepper, og legg litt av stuingen på hver schnitzel. Server gjerne med tomatbruschettas.