Knallgod skinkeform
Christopher Sjuve
60 minutter
Form og paiIngredienser
4 porsjoner
9 stk
poteter3 stk
gulrot1 stk
brokkoli(liten)2 stk
småblomkål1 stk
purre1 bokser
skinke1 beger
kremost, hvitløk1 beger
kremost, krydder1 dl
matfløte2 dl
melk5 skiver
baconSlik gjør du det:
Skrell og rens poteter og grønnsaker. Kok potetene i 10 min. Del grønnsakene i biter og la dem koke med de siste 2-3 min. Skyll i kaldt vann og la renne godt av seg. Del skinke i strimler/terninger. Kok opp melk, fløte og kremost. Legg de godt avrente grønnsakene i en smurt ildfast form lagvis med skinke. Hell over ost- og melkeblandingen. Legg baconskiver på toppen. Stek i varm stekeovn 225° C på midterste rille i ca. 30 min. Drysseventuelt over litt hvitost mot slutten av steketiden.