Lammestek fylt med fetaost og tomater

Lammestek fylt med fetaost og tomater

Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Lammestek fylt med fetaost, tomater, urtekrydder - det er vel verdt å prøve. Uvante smaker for noen, men veldig populær nær middelhavsområdet. 1. Ben ut lammesteken eller kjøp en surret lammestek som du tar av nettingen på slik at den kan fylles. 2. Skjær løk, oliven, tomater og fetaost i biter. Fordel dette i lammesteken og dryss over krydder, salt og pepper. 3. Rull steken sammen og surr godt med hyssing. 4. Legg steken over i en langpanne. Stikk inn et steketermometer, men styr unna fyllet da det vil gi feil kjernetemperatur på kjøttet. Stek på 125 grader til termometeret viser ca. 70 grader for rosa og 76 grader for grå. La steken hvile i ca. 20 minutter før oppskjæring. Server steken med ovnsbakte eller gratinerte poteter og en tomatsalat.

Kanskje disse også frister?