Lun egg-, bacon- og bønnesalat
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
TilbehørIngredienser
4 porsjoner
4 stk
egg1 stk
hjertesalat3 stk
vårløk125 g
grønneaspargesbønner3 skiver
brød6 skiver
bacon2 ss
olivenoljeDressing
1 ss
hvitvinseddik4 ss
olivenolje1 ts
sennep, grovSlik gjør du det:
Begynn med å lage dressingen. Smak til med sennep. Skyll godt av salat og vårløk og renne godt av seg. Kok eggene i 9 min, avkjøl, skrell og del i båter.. Freske grønne bønner renses g forvelles i lettsaltet vann i 3-4 min, avkjøl i iskaldt vann. Frosne bønner gis et raskt oppkok i lettsaltet vann, avkjøl i iskaldt vann. Del brødskivene i litt store terninger og baconskiver i to. Stek brød og bacon i en varm panne med olje, til brød og bacon er gyllent. Riv salaten i biter og skjær vårløk i skiver, legg i pannen rett før servering sammen med grønne bønner. Vend inn dressingen og legg over eggene.