Penne med bacon og erter på
Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
PastaIngredienser
4 porsjoner
450 g
penne eller annenpasta200 g
grønne frosneerter1 ss
olivenolje200 g
bacon3 stk
egg3 dl
lettrømme150 g
parmesan, nyrevet2 fedd
hvitløk1 stk
chili, rød2 ss
finhakketpersilleSlik gjør du det:
Kok pasta i rikelig med lettsaltet vann. Tilsett erter når det gjenstår ca 2 min av trekketiden. Mens pasta koker stek finsittet bacon i litt olje. Visp sammen egg og rømme. Ha i halvparten av parmesanen, finhakket hvitløk og chili. Hell kokevannet av pastaen. Bland pastaen og baconet. Vend inn egg og rømmeblandingen. Vend lett om slik at alt blandes og blir varmt. Det skal ikke koke! Smak til med litt salt. Dryss over resten av parmesanen, persille og nykvernet pepper ved servering.