Sandwich med salami, ost og pesto
Oppskrift av: Wenche Andersen
20 minutter
Ingredienser
4 porsjoner
8 skiver
grovt land brød2 ss
olivenolje2 fedd
hvitløk12 skiver
salami5 skiver
chèvre ev. brie2 stk
tomat2 neve
ruccola2 ss
olivenolje8 ss
pesto (se oppskrift)Slik gjør du det:
Pensle brødskivene med litt olje og stek dem i stekeovn ved 250 °C til de er gylne og sprø. Gni de stekte skivene med hvitløkfedd delt i to. Skjær chevre i skiver, legg på et ildfast fat og stek/ varm i varm stekeovn 200 °C i 2-3 min til den begynner å smelte. Skyll godt av ruccula og vend inn litt olje i salaten. Legg salami, smeltet ost, ruccula, skiver av tomat, et par sspiseskjeer pesto på halve av brødskivene. Legg de andre skivene over og klem lett sammen. Server straks. Oppskrift på basilikumpesto finner du her.