Seibiff med løk og remulade
Dette er luksusutgaven av seibiff med forskjellige typer løk og hjemmelaget remulade.
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
700 g
seifilet12 dl
vann100 g
salt1 dl
hvetemelLøkblanding:
5 stk
stjerneløk4 stk
sjalottløk1 stk
gul løk1 stk
rødløk1 stk
purre1 bt
gressløk4 ss
smør1 ts
sukker0.5 stk
sitron, saft og revet skallRemulade:
2 dl
majones1 dl
rømme2 stk
ansjos filet, finhakket1 ts
hakket kapers1 ss
finhakket sylteagurk0.5 stk
sjalottløk, finhakket1 ss
persille, finhakketSlik gjør du det:
Skjær fisken i serveringsstykker og legg dem i lake av salt og vann i 10 minuter. Ta fisken opp og tørk den godt. Vend fisken i hvetemel, rist av overflødig mel, og brun den pent på begge sider til den er ferdig. Rens løkene og skjær dem i tynne skiver. Småløken skal være hel. Brun løken i rikelig med smør, tilsatt sukker. Tilsett sitronsaft og skall og la den surre til den er myk. Smak til med salt og pepper. Rør sammen ingrediensene til remuladen og smak den til med salt, pepper og noen dråper sitronsaft. Server seibiffen med løk, remulade og bakte eller kokte poteter.