Svinekotelett Hanoi
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
4 stk
nakkekotelett200 g
bogskinke3 ss
smør4 stk
ananas ringer2 ss
sennep, sterk150 g
jarlsbergost, revetSaus
1 dl
sennep, sterk1 dl
crème fraîcheTilbehør
4 porsjon
risSlik gjør du det:
Salte og pepre svinekotelettene, stek dem i smør, og legg dem over i ildfast form. Hakk eller skjær skinken i strimler, surr den lett på pannen. Tørk av ananasringene og stek dem lett. Smør litt sennep på kotelettene, legg på skinke og ananas, dekk med ost og sett formen i stekeovn på rist midt i ovnen. Stek til osten er smeltet og har fått god farge. Dette tar ca 30 minutter på 160 grader Bland sennep og creme fraiche og server ved siden av retten - varm eller kald.