Svinekoteletter med baconpoteter og sennepsaus
Svinekoteletter er hverdagsmat. I denne oppskriften finner du en superenkel sennepsaus og deilige baconpoteter.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
2 stk
svinekotelett er4 stk
poteter4 skiver
bacon150 g
aspargesbønner1 ss
sterk sennep5 ss
crème fraîche1 ts
sukkerSlik gjør du det:
Salt og pepper Del potetene i to og kok dem møre i godt saltet vann. Sil av. Skjær baconet i biter og stek det på lav varme til det blir sprøtt. La de kokte potetene steke sammen med baconet. Krydre kotelettene med salt og pepper. Skjær små sitt i dem så de ikke krøller seg så lett. Stek dem i smør og olje på middels varme i ca 5-6 minutter på hver side. Ha i crème fraîche, sennep og sukker. La det koke inn i noen minutter. Smak til med salt og pepper. Kok opp vann og la de grønne bønnene trekke i 1-2 minutter. Server kotelettene med poteter, bacon, sennepsaus, tomater og bønner.