Svinekoteletter med baconpoteter og sennepsaus

Svinekoteletter med baconpoteter og sennepsaus

Svinekoteletter er hverdagsmat. I denne oppskriften finner du en superenkel sennepsaus og deilige baconpoteter.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Salt og pepper Del potetene i to og kok dem møre i godt saltet vann. Sil av. Skjær baconet i biter og stek det på lav varme til det blir sprøtt. La de kokte potetene steke sammen med baconet. Krydre kotelettene med salt og pepper. Skjær små sitt i dem så de ikke krøller seg så lett. Stek dem i smør og olje på middels varme i ca 5-6 minutter på hver side. Ha i crème fraîche, sennep og sukker. La det koke inn i noen minutter. Smak til med salt og pepper. Kok opp vann og la de grønne bønnene trekke i 1-2 minutter. Server kotelettene med poteter, bacon, sennepsaus, tomater og bønner.

Kanskje disse også frister?