Biffrullader
Biff på helt, helt ny måte.
Oppskrift av: Tareq Taylor
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Rullader
8 stk
tynne skiver av kjøtt2 ss
sennep, søt3 stk
agurk, i terninger3 stk
sjalottløk, i terningerSausen
2 ss
smør1 kvist
timian1 kvist
estragon1 kvist
salvie200 g
sopp1 ss
ripsgelé6 dl
vann3 dl
kremfløteEplesalat
1 stk
eple, i biter100 g
blomkål, i små buketter2 stk
ringblomst2 stk
vårløk, i biter2 ss
eplecidereddik1 ss
sukkerSlik gjør du det:
Bank om nødvendig kjøttet til enda tynnere skiver.
Bland sammen ingrediensene til fyllet. Legg på litt av fyllet på hver kjøttskive. Rull dem sammen og fest med en tannpirker.
Brun rulladene godt i en varm stekepanne i smør.
Ha i alle ingrediensene til sausen. La det koke under lokk til det er mørt.
Mens det koker, bland alle ingrediensene til salaten.
Server rulladene med salat.