Cæsarsalat med kylling og parmesan

Cæsarsalat med kylling og parmesan

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Salat

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Velg tykkbladede salater med god smak, som passer til den kraftige dressingen. For eksempel romanosalat og bladspinat eller ruccola. Stek eller grill kyllingbrystene og del i strimler. Skjær bacon i terninger og sprøstek. La baconet renne av seg på litt kjøkkenpapir. Skjær formbrød i terninger og stek gyllenbrune i smør og olje tilsett finhakket hvitløk. Ha eggeplommene til dressingen i en hurtigmikser sammen med sennep, hvitløk og ansjos. Kjør sammen og tilsett olje i en tynn stråle. Smak til med salt og grovmalt pepper. Skyll og rist godt av salaten. Riv bladene i mindre biter. Rens og skjær løk i tynne skiver. Anrett salat, rødløk, kylling i strimler og sprøstekt bacon på et fat. Drypp over dressingen og legg over brødkrutonger og rikelig med høvlet/revet parmesan. Server med brød.

Kanskje disse også frister?