Favorittpasta
Christopher Sjuve
45 minutter
PastaIngredienser
4 porsjoner
600 g
svinekjøtt i strimler200 g
pepperoni pølse i skiver4 ss
olje2 stk
paprika, gul1 stk
purre4 fedd
hvitløk2 beger
crème fraîche4 ss
persille0.5 ts
pepperSlik gjør du det:
Skjær svinekjøttet i strimler og pepperonipølsen i skiver. Stek pepperoniskivene i stekepanna i litt olivenolje sammen med svinekjøttet på middels sterk varme. Legg dette til side. Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke. Ha kjøttet og pepperonipølsene tilbake i panna og tilsett creme fraiche og buljong. La småkoke i 2-3 min. Smak til med pepper, og dryss over persille. Serveres med nykokt pasta.