Finnbiff med blomkål og bacon
Finnbiff (reinskav) blir supert på denne måten.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
Slik gjør du det:
Del blomkålen i biter. Kok den mør i saltet vann sammen med poteten og gulrøtter. Legg gulrøttene (som ikke behøver å være kokt helt igjennom) til side. Kjør blomkål og potet glatt sammen med smøret med en stavmikser. Skjær gulrøttene i skiver. Hold varmt.
Skjær baconet i små biter og stek det helt sprøtt. Sett til side.
Skjær løken i skiver. Stek finnbiff (reinskav) og løk i noen minutter. Ha i crème fraîche og la det koke i 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Legg blomkålpuréen på tallerkenen. Legg finnbiff i midten. Sett gulrotbitene i blomkålpuréen. Dryss over sprøtt bacon og finsnittet persille. Servér.