Fristende augustsalat med fetaost
Oppskrift av: Wenche Andersen
20 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
4 stk
gulrot20 stk
aspargesbønner20 stk
sukkererter1 stk
rødløk1 stk
paprika, rød100 g
fetaostDressing
1 ss
eplecidereddik1 ts
oregano, tørket0.5 dl
olivenoljeSlik gjør du det:
Rens og skjær gulrøtter i staver eller tynne skiver og kok knapt møre i lettsaltet vann, 4-5 min. Rens og kok aspargesbønner i lettsaltet vann i 5-6 min og la rensede sukkererter koke med bønnene i ca 1 min. Avkjøl grønnsakene raskt i iskaldt rennende vann. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen, untatt salt. Rens og del alle grønsakene i biter og bland sammen kokte og rå grønnsaker. Smuldre over fetaost og hell dressingen over. Dryss over flaksalat og vend salaten lett sammen. Godt brød smaker godt ved siden av.