Grønnsaksuppe med penne og pesto

Grønnsaksuppe med penne og pesto

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Suppe

Slik gjør du det:

Begynn med å lage pesto. Rist/stek pinjekjerner i en stekepanne uten fett til de er gylne. Legg basilikumbladene, pinjekjerner og hvitløk i en hurtigmikser og kjør til en grov blanding. Spe med olje i en tynn stråle. Tilsett revet ost helt til slutt. Smak til med salt. Vask og rens grønnsaker og poteter og skjær dem i små terninger. Legg grønnsakene i kokende grønnsaksbuljong og kok i 10 min. Tilsett pasta og kok videre til pasta og grønnsaker er ferdig kokt. Del tomatene i to, ta ut innmaten og del tomatkjøttet opp i terninger og ha i suppen. Rør et par spiseskjeer pesto inn i suppen rett før servering. Smak ev til med salt og grovmalt pepper. Dryss over revet parmesan og server med godt brød. Resten av pestoen serveres ved siden av.

Kanskje disse også frister?