
© Foto: Stein Henningsen/Frukt.no
Oppskrifter med Kålrot
Kålrot blir ofte kalt Nordens appelsin, den er svært rik på vitamin C. Kålroten skal kjennes tung og ha en fast konsistens. De fleste tenker gjerne på kålrot i forbindelse med husmannskost og julemat.Men kålrot kan brukes til mye mer enn stappe. Prøv å bake den, dampe den i en rotfruktsalat eller kanskje koke den i appelsin.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
36.0 kcal 149.0 kJ
Fett 0.1 g (1 %)
Herav 0.0 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 6.4 g (86 %)
Herav sukkerarter 6.4 g (mono og disakkarider)
Protein 0.9 g (12 %)