Hopp til hovedinnhold

Kapers

Kapers

Foto: Rob Lawson

Kapers er de syltede blomsterknoppene fra kapersbusken. De uåpnede knoppene blir lagt i en lake av vineddik og brukes som smakstilsetning i mange matretter og til smørbrød. Det er de minste knoppene som har den mest utpregede delikate smaken.

Energiinnhold

Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.

Protein

2.4 g (64 %)

Fett

0.9 g (24 %)

Karbohydrat

0.4 g (10 %)

Alle næringsstoffer

Vann

84 g

Kilojoule

107 kJ

Kilokalorier

26 kcal

Protein

2.4 g

Fett

0.9 g

Mettet

0.2 g

Trans

0 g

Enumettet

0.1 g

Flerumettet

0.3 g

Kolesterol

0 mg

Karbohydrat

0.4 g

Stivelse

0 g

Mono+Disakk

0.4 g

Sukker

0 g

Kostfiber

3.2 g

Alkohol

0 g

Retinol

0 µg

Beta-karoten

83 µg

Vitamin A

7 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0.9 alfa-TE

Tiamin

0.02 mg

Riboflavin

0.14 mg

Niacin

0.6 mg

Vitamin B6

0.02 mg

Folat

23 µg

Vitamin B12

0 µg

Vitamin C

4 mg

Kalsium

40 mg

Jern

1.7 mg

Natrium

2769 mg

Kalium

40 mg

Magnesium

33 mg

Sink

0.3 mg

Selen

1 µg

Kobber

0.37 mg

Fosfor

10 mg

Vi har 99 oppskrifter med Kapers