Kebab med couscous og tzatsiki

Kebab med couscous og tzatsiki

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Bland alt godt sammen. Form til avlange boller og tre på et grillspyd/trepinne (la trepinnen ligge i vann 15-20 min først). Grill eller stek i olje på middels varm panne. Server med couscoussalat og tzatsiki. Couscoussalat: Tilbered couscous etter anvisning på pakken. Finhakk urter og hvitløk. Bland sammen ingrediensene til dressingen og bland inn i couscous sammen med hakkede urter og hvitløk. Salaten kan gjerne stå og trekke smak 20-30 min før servering. Tzatsiki: Yoghurten vil få en tykkere konsistens hvis den «henges» opp i et kaffefilter i 15-20 min. Riv agurken opp på et råkostjern. Press ut litt av vannet. Finhakk hvitløk og bland inn i yoghurten sammen med slangeagurk og olivenolje. Smak til med salt, pepper, litt sukker og rikelig med finhakket mynte. Tips: Det kan blandes Snøfrisk naturell i yoghurten.

Kanskje disse også frister?