Kremet pastasalat med kylling og fetaost

Kremet pastasalat med kylling og fetaost

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Pasta

Slik gjør du det:

Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann og la renne godt av. Bland sammen kesam og fløte. Del opp grillet kylling i biter. Stek bacon og del i biter. Legg det på kjøkkenpapir slik at fettet renner godt av. Skjær vårløk, paprika og ost i terninger. Lag pesto: Rens hvitløk, rist pinjekernene i en tørr stekepanne (de skal ikke bli brune) og ha alt over i en hurtigmikser sammen med basilikum og parmesan. Kjør sammen og spe med olivenolje. Smak til med salt. Vend kesam og fløteblandingen inn i godt avrent pasta sammen med pesto. Tilsett de andre ingrediensene og vend lett sammen. Server med frisk grønn salat og godt brød.

Kanskje disse også frister?