Kveitemiddag

Kveitemiddag

En kveitemiddag blir velykket med persillerøtter og denne sausen.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 150 grader.
Ha litt olje i en ildfast form, slik at ikke fisken fester seg. Legg fire laurbærpå oljen og legg fisken på toppen.
Ha på litt salt og pepper. Sett et steketermometer i fiskekjøttet. Når fisken er 50 grader er den ferdig (men, noen liker at den blir 60).Det tar omtrent 20-25 minutter.
Skrell persillerøttene og ha dem i en stekepanne på middels varme med litt smør. Stek dem til de får litt farge.
Sitronsaus
Bruk stavmikser og bland alle ingrediensene, bruk bare litt sitronsaft først. Kjør det glatt. Smak til med mer sitronsaft og ha eventuelt litt sitronskall i.
Servér fisken med sitronsaus og persillerøtter.

Kanskje disse også frister?