Lammefrikassé med friske urter

Lammefrikassé med friske urter

Oppskrift av: Wenche Andersen
120 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Kok opp vann og legg i kjøttet, kok opp på nytt og skum godt. Tilsett salt og pepper og la kjøttet trekke til det er mørt 40-50 min. Rens og del grønnsakene opp i mindre biter og la dem få trekke med kjøttet de siste 8-10 min. Ta opp kjøtt og grønnsaker og hold varmt. Kok inn kraften til det gjenstår lik mengde som tilsatt kraft. Rør sammen mykt smør og hvetemel og lag små kuler som vispes inn i kraften . Kok opp tilsett fløte og la sausen trekke 8-10 min. Ta litt av sausen over i en hurtigmikser og tilsett urtene. Kjør sammen, og rør urtesausen inn i resten av sausen. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og ev et litt sukker. Tilsett kjøtt og grønnsaker og la alt bli gjennomvarmt. Server med kokte poteter.

Kanskje disse også frister?