Bulgursalat med skinke og bringebær
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
4 dl
vann1 stk
hønsebuljongterning12 stk
sukkererter0.5 stk
slangeagurk, i skiver1 stk
løk2 dl
bringebær8 skiver
spekeskinkeYoghurt- og kesamsaus med mynte og honning
1 dl
yoghurt naturell1 dl
kesam 1%2 ts
hakket fersk mynteSlik gjør du det:
Kok opp vann og buljongtrening. Ha i bulgur, kok opp og trekk kasserollen til side. La bulgur trekke under lokk i 10-12 min. Del grønnsakene i biter og vend inn i bulguren (som bør være litt avkjølt). Rør sammen ingrediensene til yoghurtsausen. Legg bringebær og skinke over bulgursalaten og server med yoghurtsausen. Tips: Bulgur kan byttes ut med couscous eller ris. Bringebær kan erstattes av for eksempel nektariner.